Ország-világ

2021.08.07. 13:39

Ideológiai fogyókúra: Gyurcsány Ferenc, Gyöngyösi Márton és a Jobbik esete

Hiába, na, a hatalom megszerzéséért bármire képesek – írta a Facebook-on Kocsis Máté, aki posztjában idézte a baloldal vezérének 2012-es nyilatkozatát.

Hiába, na, a hatalom megszerzéséért bármire képesek:

“És akkor most a magyar újnácik egyik parlamenti képviselője nyilvántartásba akarja venni, hogy ki zsidó és ki nem az. Gondolom, utána kitiltanánk őket a »rendes magyarok« által látogatott helyekről. Esetleg egy helyre is lehetne költöztetni őket, hogy könnyebben lehessen mindegyiküket szemmel tartani. Aztán majd jöhetne az Endlösung der Judenfrage…

Ez az újnáci fiúcska az emberből állativá lett mocsok képviselője. Pártjával együtt. Nem azért kell betiltani őket, mert amit tesznek és képviselnek az a Párizsi Békeszerződés nyílt megsértése, hanem azért, mert ők a halál képviselői az élet helyett. A halálnak nem kell alkotmányos védelmet nyújtani. Éppen ellenkezőleg. Alkotmányosan kell útját állni az emberi méltóság, a szabadság, az élet gyilkosainak. Eljött az ideje a Jobbik betiltásának.”

Gyurcsány Ferenc Gyöngyösi Mártonról és a Jobbikról, 2012. november 28 – idézte fel a korábbi nyilatkozatot Kocsis Máté a közösségi oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában