Kemény üzenet

2020.05.27. 18:28

Kocsis Máté: Gyurcsány gyáva módon fiatalokat tolt maga elé

A Fidesz frakcióvezetője nem hagyta szó nélkül a látványosan cukisodó Gyurcsány Ferenc posztját, és keményen üzent neki.

Május 26-án Kocsis Máté az őszödi beszéd 14. évfordulója alkalmából a fiatalokhoz szólt, azt bemutatva, hogy milyen Gyurcsány Ferenc igazi arca, hiszen kormányzása alatt tüntetőket veretett.

„Mostanság viszont titeket kerülget YouTube-on, Facebook-on, Instán. Tetszeleg, szépeket mond, nagyon igyekszik nálatok. Fiatalos tornacipőkben jár, trendiskedik, elmondja, hogy kiáll mellettetek, mert a jövőtök, meg ilyesmi. Hát persze, de csak azért, mert kell majd neki a szavazatotok. Nem ti, csak az x” – írta a Fidesz frakcióvezetője keddi posztjában.

A Demokratikus Koalíció elnöke egy nap csúszással megpróbált visszavágni, és gimnazistákat mutogatva, Kocsis Máté szavait kiforgatva reagált rá – írja az Origo.

A Fidesz frakcióvezetője egy újabb bejegyzéssel jelentkezett.

„»Reagált« a szemkilövető Gyurcsány a tegnapi írásomra. Persze gyáva módon fiatalokat tolt maga elé, velük mondatta el, amit ő nem mert” – írta Kocsis Máté.

„Kedves fiatalok! Épp erről írtam nektek tegnap. Épp arról, hogy csak felhasznál titeket Gyurcsány, és látjátok, ez is történt. Jó nektek, hogy titeket már nem vernek agyon, ha tüntetni mentek! A mostani kormány soha nem lövetett rátok, és soha nem ütlegeltek titeket véresre viperával. Nem is veletek állok vitában, hanem az országot kifosztó, népére támadó Gyurcsánnyal. Azért küzdünk, hogy a kiscica legyen az egyetlen, akit még meg tud etetni bármivel.”

Gyurcsány Ferenc kedden egy Vona Gábor cukiságkampányára emlékeztető kiscicás fényképet tett közzé a közösségi oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában