Ország-világ

2021.05.22. 19:41

Kocsis Máté: Kaleta Gábor végigszolgálta a teljes Medgyessy-, Gyurcsány- és Bajnai-kormányt

Hiába próbálják ráhúzni a kormánypártokra Kaletát a liberálisok a Fidesz frakcióvezetője szerint.

Közösségi oldalán Kocsis Máté azt írta: most épp Szabó Tímea frakcióvezető “Kaletázik”. Régóta próbálják a liberálisok így-úgy a kormánypártokra tolni ezt a minősíthetetlen alakot, de akkor tisztázzuk: Kaleta Gábor első perctől az utolsóig végig szolgálta a teljes Medgyessy-, Gyurcsány- és Bajnai-kormányt – írta. Hozzátette: 2010-ben az új kabinet megörökölte, mint karrierdiplomatát. Ez az ember nem a mi szégyenünk, hanem mindenkié, mert súlyosbító körülmény, hogy beteg hajlamaival külföldön járatta le a hazánkat. Az enyhe büntetése kapcsán pedig tessenek a bírósághoz fordulni.

„Tavaly világossá tettem a Kaletához való viszonyunkat, aki ezt nem érti, az vagy hülye, vagy direkt magyarázza félre. A győri pedofil ügye pedig arra világít rá, hogy a probléma nagyon is valós.

A beteg pedofil azonnal elvesztette minden közéleti tisztségét, a többi a bíróság dolga. A mi közösségünkben legalább vannak következmények, szemben a ballibekkel, akik felhőtlenül kokainozhatnak, zsidólistázhatnak, Judapestezhetnek, kamuvideózhatnak. Ja, és ki ne derüljön hány pedofiljuk van a holdudvarukban!” – írta a Fidesz frakcióvezetője.

A pedofilellenes törvénycsomag kellő súllyal kezeli majd ezt az undorító problémát, elég, ha a balosok megszavazzák majd a parlamentben – tette hozzá Kocsis Máté.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában