belső viszály?

2020.06.23. 17:11

Lemondott az Index vezérigazgatója

Az Indexet tulajdonló alapítvány kuratóriumának és az Index.hu Zrt. igazgatóságának elnöke, Bodolai László közölte, hogy felmondott Pusztay András, az Index vezérigazgatója.

Pusztay távozása után Bodolai László keddtől új vezérigazgatót nevezett ki Ződi Zsolt jogász személyében – számolt be a Kreatív alapján a Magyar Nemzet.

„Ezúton is szeretném megköszönni Pusztay András eddigi munkáját. Vezérigazgatói tisztségéről való lemondását elfogadtam, és felkértem egy régi jogász barátomat, Ződi Zsoltot, akinek személye számomra garancia arra, hogy az Index továbbra is az ország legolvasottabb online híroldalaként független és hiteles tudjon maradni, hisz’ nincs másik” – idézte a lap Bodolait.

A portálnál zajló történések része volt az is, hogy a Dull Szabolcs főszerkesztőt hétfőn kitették a lap igazgatóságából, arra hivatkozva, hogy „belső döntéseket vitt a nyilvánosság elé”, főszerkesztői posztja ugyanakkor megmaradt – tette hozzá a lap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában