Ország-világ

2020.09.25. 06:50

Másfél kilométeren át vonszolt magával egy férfit az 1-es villamos

Másfél kilométeren keresztül vonszolt magával egy villamos egy férfit, aki a jármű alá esett, amikor két szerelvény között megpróbált átmászni – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság pénteken a rendőrség honlapján. A 37 éves férfi életét vesztette.

CAF villamos az 1-es villamosvonal Etele térig meghosszabbított pályaszakaszán, az Etele úton 2019. július 9-én. Befejezõdött a villamosvonal meghosszabbítása, az új, 1,7 kilométeres szakaszt kedden adta át Tarlós István fõpolgármester. A villamos a teljes vonalán, a kelenföldi vasútállomás és a Bécsi út között közlekedik.

Forrás: MTI

Fotó: Máthé Zoltán

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység- Irányítási Központjába 2020. szeptember 24-én 20 óra 15 perc körül több bejelentés is érkezett arról, hogy Budapesten, a Hungária körút és Ajtósi Dürer sor kereszteződésénél lévő villamosmegállóban egy férfi beesett a villamos alá – írták a rendőrség honlapján.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy 37 éves budapesti férfi akart átmászni az éppen megállóban álló 1-es villamos szerelvényei között, de elesett, a jármű pedig elindult. A villamos a férfit másfél kilométeren keresztül húzta magával, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen azonnal életét vesztette.

A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

Borítókép: illusztráció

CAF villamos az 1-es villamosvonal Etele térig meghosszabbított pályaszakaszán, az Etele úton 2019. július 9-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában