Magyar szolidaritás

2019.10.09. 17:21

Matteo Salvini harca a mi harcunk is

Matteo Salvini, volt olasz belügyminiszter nagygyűlést hívott össze október 19-én Rómában. Bayer Zsolt az eseménnyel egy időben szolidaritási nagygyűlést hirdetett Budapesten az olasz nagykövetség elé.

Budapest, 2019. május 2. Orbán Viktor miniszterelnök (j) és Matteo Salvini olasz belügyminiszter, miniszterelnök-helyettes sajtótájékoztatót tart megbeszélésüket követõen Budapesten, a Karmelita kolostorban 2019. május 2-án. MTI/Koszticsák Szilárd

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák SZilárd

Matteo Salvini, volt olasz belügyminiszter nagygyűlést hirdetett október 19-én Rómában, amire az ország minden tájáról várja a normalitásban, a nemzetben, az országhatárok védelmének kötelességében hívő, és az illegális migrációt elutasító olaszokat –írja a Magyar Nemzet publicistája a blogján. Bayer Zsolt az eseménnyel egy időben szolidaritási nagygyűlést hirdetett Budapesten az olasz nagykövetség elé.

A népszerű publicista úgy fogalmazott:

Matteo Salvini azon, sajnos egyre fogyatkozó európai politikusok egyike, akik az Európai Uniót, mint erős és független nemzetállamok szövetségét képzelik el, szemben azokkal, akik a nemzetállamok felszámolásában, a migráció elfogadásában és támogatásában, a „kevert társadalmak„ létrehozásában látják a jövőt.

Bayer Zsolt arról ír, hogy a volt olasz belügyminiszter Orbán Viktor szövetségese, és az olasz hazafiak megérdemlik, hogy mi, magyar hazafiak is kiálljunk mellettük és értük ebben a történelmi pillanatban.

Matteo Salvini harca a mi harcunk is –fogalmaz a publicista.

Éppen ezért október 19-én Salvini nagygyűlésével időben szolidaritási nagygyűlést hirdetett Bayer Zsolt Budapesten az olasz nagykövetség elé délután három órára.

A publicista arra is felhívta a figyelmet, hogy október 13-án szavazzunk a nemzeti erőkre, és 19-én mutassuk meg, hogy az olasz nép éppúgy számíthat ránk, ahogyan mi is számíthatunk rájuk.

A tét Európa jövője, gyermekeink és unokáink jövője

-tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában