aranyérem

2020.05.22. 17:16

Matteo Salvini: Soros támadása számomra megtiszteltetés

„Megtámadott Soros »Úr«, a gátlástalan spekuláns, Olaszország ellensége, az illegális bevándorlás és a szélsőbaloldali NGO-k támogatója, és ez számomra csak megtiszteltetés” – reagált Matteo Salvini, a Liga Párt vezetője a milliárdos aggodalmaira.

„Soros engem támad? Enyém az aranyérem” – így kommentálta Matteo Salvini, a Liga Párt vezetője Soros György friss interjúját, amelyben úgy fogalmaz: „Kifejezetten aggódom Olaszországért, mivel Salvini egyre nagyobb teret hódít” – számol be róla a V4NA hírügynökség.

Soros a Der Telegraafnak adott interjújában elmondta, hogy „szerencsére” Salvini népszerűsége visszaesett, amikor elhagyta a baloldali kormányt, azonban most újra „egyre többen támogatják”. Hozzátette, attól fél, hogy Salvini majd kivezeti Olaszországot az unióból és az eurozónából.

Essere attaccato dal “signor” Soros, speculatore senza scrupoli e nemico dell’Italia, sostenitore dell’immigrazione clandestina e finanziatore di Ong di ultrasinistra, è per me un onore e una medaglia! pic.twitter.com/27ZUsHwVuo

— Matteo Salvini (@matteosalvinimi) " target="_blank" rel="noopener noreferrer">May 22, 2020

Salvini csak egy egysorossal válaszolt: „Ha Soros »Úr«, a gátlástalan spekuláns, Olaszország ellensége, az illegális bevándorlás szószólója és a szélsőbaloldali NGO-k pénzelője megtámad, az nekem csak megtiszteltetés és aranyérem!”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában