rajtaütés

2019.02.22. 08:18

Összehangolt akcióban több kilogramm kábítószert foglaltak le a rendőrök

A kábítószer-kereskedelemmel gyanúsított bűnbandánál kokaint, amfetamint, marihuánát és speed előállításához használatos alapanyagokat találtak.

Ahogy a police.hu írja, Kistarcsán, Kerepesen, Domonyvölgyben, Isaszegen és Budapesten végrehajtott szerda reggeli intézkedések során több embert előállítottak, több helyszínen kábítószergyanús anyagokat – elsődleges adatok szerint majdnem egy kilogramm kokaint, mintegy három kilogramm amfetamint és majdnem négy kilogramm marihuánát – találtak és foglaltak le a rendőrök.

Egy domonyvölgyi ingatlanban speed előállításához használatos alapanyagokat és keverőeszközöket is találtak a nyomozók, továbbá az egyik gyanúsítottól egy feltehetően éles lőfegyvert és a hozzá tartozó lőszereket is lefoglaltak.

A nyomozók bűnügyi őrizetbe vételük mellett négy embert – egy isaszegi és egy kistarcsai férfit, valamint egy kerepesi és egy budapesti nőt – kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt, további hat embert szabadlábon hagyásuk mellett kábítószer-kereskedelem bűntett, illetve kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki gyanúsítottként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában