Ország-világ

2020.11.21. 18:45

Otthon készít mézeskalácsot az Ökumenikus Segélyszervezet adományozására Lévai Anikó (videó)

A karácsonyi adományozás ezúttal sem marad el, a járványra miatt azonban idén home office-ban készülnek a meglepetések.

A Magyar Ökumenikus Segélyszervezet jószolgálati nagykövete, Orbán Viktor miniszterelnök felesége, Lévai Anikó asszony kezdetektől minden évben bekapcsolódik az adományozóknak készülő mézeskalácsszívek készítésébe. Bár idén ez a hagyomány is csak „home office”-ban folytatódhatott, de üzenete változatlan: elindult az ünnepi összefogás! – osztotta meg közösségi oldalán a segélyszervezet posztján a kormányfő. Posztjához azt írta: „Home office mézeskalács. 1353. Csak egy hívás!” – utalva a bárki számára hívható 1353-as adományvonalra.

A közzétett videóban Lévai Anikó elmondta: idén 25. alkalommal indítja adventi adománygyűjtését a segélyszervezet.

Az adományozók támogatását pedig saját készítésű, szépen díszített mézeskalács-szívekkel köszönik meg. „Ebben az évben azonban semmi sem olyan, mint ahogyan megszoktuk. Alkalmazkodtunk, így a hagyomány nem szakad meg: mi, önkéntesen home office-ban készítjük a jól ismert mézeskalács-szíveket”

Végül arra kérnek mindenkit, ha tehetik, csatlakozzanak az Ökumenikus Segélyszervezet ünnepi adománygyűjtéséhez, hogy minél több rászorulónak tudjanak segítséget nyújtani.

„Ezekben a mindenki számára nehéz hónapokban se engedjük el a rászorulók kezét”

- kérik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában