Ország-világ

2021.03.06. 15:54

Orbán Viktor regisztrációra és oltakozásra kér mindenkit (videó)

Ha elegen regisztrálnak és kérik az oltást, május elejére már 4,5 millióan lehetnek védettek a vírussal szemben – mondta a miniszterelnök.

Forrás: Orbán Viktor Facebook oldala

Az életünket most két párhuzamos folyamat határozza meg. Egyfelől oltjuk, tömegesen oltjuk azokat, akik regisztráltak és a vírus ellen vakcinát kértek. Másfelől újult erővel támad a vírus harmadik hulláma. A célegyenesben vagyunk. Most azért kell zárnunk, hogy minél hamarabb nyithassunk – mondta vakcinainfó extra című videójában a miniszterelnök.

Orbán Viktor mindenkit arra kér, regisztráljon, kérje a vakcinát, kérje az oltást, és akkor a beoltottak száma gyorsabban fog növekedni, mint amilyen erővel a vírus támad.

A második részben Orbán Viktor arról beszél, hogy az oltás továbbra is önkéntes, csak azokat tudják beoltani, akik regisztrálnak. Ezen a hétvégén elérjük az egymilliós beoltotti számot, a tervek szerint 2,5 millió ember lesz beoltva Magyarországon április elejére, május elejére pedig több mint 4,5 millió – mondta a miniszterelnök.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában