tütüke-díjasok

2018.05.21. 08:49

Ittas nőnek engedte át autója volánját egy harkányi férfi

Járművezetés ittas állapotban vétség és járművezetés tiltott átengedése vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozott a rendőrség egy 32 éves pécsi nő és egy 31 éves harkányi férfi ellen.

A férfi személygépkocsiját vezető nőt 2018. február 24-én 4 órakor igazoltatták a rendőrök az 58-as főúton Túronyban, majd a nővel szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket jelzett, ezért előállították további mintavételre, és a vezetői engedélyét is elvették. A nyomozás során kiderült, hogy a gyanúsítottak együtt ittak Harkányban, majd hazafelé a férfi megengedte az ittas nőnek, hogy vezesse az autóját, ezért őt járművezetés tiltott átengedésével gyanúsította a rendőrség. Kihallgatásukon mindketten beismerték tettüket.

A nyomozást a Siklósi Rendőrkapitányság a napokban befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!