Postabontás

2015.01.14. 19:14

Elfogadhatatlan, hogy képviselő legyen valaki ilyen magatartással

Fodor Ibolya még akkor sem beszélhetne embertársaihoz ilyen hangnemben, ilyen stílusban, ha nem közszereplő önkormányzati képviselő lenne - írta Nagy Emil.

Nagy Emil, mint pécsi tüke

Az RTL Klub felvételét, amelyen a televízió pécsi riportere Fodor Ibolyával kísérelt meg interjút készíteni, láttam és hallottam. Úgy vélem, hogy Fodor Ibolya még akkor sem beszélhetne embertársaihoz ilyen hangnemben, ilyen stílusban, ha nem közszereplő önkormányzati képviselő lenne. A magam részéről teljesen elfogadhatatlannak tartom, hogy Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzatában egy ilyen magatartást tanúsító ember, mint képviselő tevékenykedjen. Elfogadhatatlan az is, hogy Pécs adófizető polgárai egy ilyen képviselő részére fizetést-tiszteletdíjat adjanak.

Véleményem szerint méltatlanok a felvételen hallható letegező, a riportert majomnak tituláló szavak, Fodor Ibolya női mivoltából következőleg is. Vajon a kertvárosi közösségi házban ezt a fajta viselkedést és szóhasználatot követendő példának ítélik meg? Hasonlóan azokhoz, akik Fodor Ibolyát képviselőnek megválasztották? Úgy gondolom, hogy amennyiben képes az önbírálatra, és maradt benne valamennyi tisztesség, azt kell éreznie és tudomásul vennie, hogy múltja és jelene miatt alkalmatlanná vált az önkormányzati képviselői tisztség betöltésére. Ha viszont ezt nem érzi, nem hiszem hogy tisztelni fogják tevékenységét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában