olvasói levél

2018.06.04. 10:45

Drága a fagyi, ráadásul nem is jó

Tavasszal minden évben megkóstolok egy-egy fagyit - írja egyik olvasónk.

Adelaide, 2017. december 18. A tizennégy hónapos Hudson Walsh megosztja vaníliafagylaltját a családja Sammy nevû kutyájával a dél-ausztráliai Adelaide-ben 2017. december 18-án. (MTI/EPA/AAP/Ben MacMahon)

Forrás: MTI / EPA / AAP

Fotó: Ben MacMahon

Idén is próbálkoztam. Ilyen nagy választék, főleg cukormentesekből talán még soha sem volt, gondoltam kipróbálom némelyiket. Sajnos nagy csalódás ért – az egyik uránvárosi cukrászdában mindkét gombóc ehetetlen volt (mindig egy csokisat és egy gyümölcsöset eszem), a belvárosban, ami állítólag kézműves, az egyik gombóc tele volt jégdarabokkal és keserű is volt. A kézművesség a kézzel való adagolást jelentette. A keleti városrész egyik cukrászdájában a csokis volt pocsék. Akárhol is ettem, mindegyiknek egyformán rossz poríze volt, akár cukros, akár cukormentes változatban. Drága a fagyi, egy euróért külföldön olasz főzött fagyit is lehet kapni. Itt hova tűntek a tejszín alapú főzött fagylaltok? Mitől lettek ilyen drágák a fagyik?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában