postabontás

2018.10.03. 15:02

Az elkerülő enyhíti-e a dugót? – teszi fel a kérdést olvasónk

A szorult helyzetben lévő autósok egy jó része már, Kukorica Jancsiként irigyeli a kerékpáron suhanó egyetemistákat – szögezi le olvasónk.

dn

Fotó: L. L.

Van valami abszurd abban, hogy a reggelente rettenetesen, bosszantóan megnövekedett Bálicsi út – Édesanyák – Ifjúság útjai forgalmat enyhítő, elterelni hivatott Rókus-dombi leágazást még nem tudták befejezni. Sőt, a leendő torkolatnál most még be is szűkült egy sávra a Mecsek-Nyugatról lefelé tartók útja. Aki naivan kitérőre vállalkozik, az sem jár jól, már a Damjanich utcán „újraélheti” a dugót, és a Kodály Zoltán úttól ugyanazt. Csöbörből vödörbe kerül, a régi szólás szerint. Szerencsére már nem újdonság, legfeljebb az időre menőknek kis körömrágás, vérnyomás- emelkedés, a gyerekekre való tekintettel elharapott káromkodás... És sokakban felötlik egy kérdés: „Vajon hogyan fog ezen javítani az elkerülő út (vagy inkább utacska)?” Szerintem a szorult helyzetben lévő autósok egy jó része már, Kukorica Jancsiként irigyeli a kerékpáron suhanó egyetemistákat („Hej, ha én is köztetek lehetnék!”). Nagyon remélem, hogy túl sötéten látok ebben az engem is naponta érintő problémában...

Név és cím a szerkesztőségben

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában