Átverés?

2021.07.03. 14:04

Olvasói levél: vajszlóinak hirdetik a külföldi dinnyét

Dunántúli Napló

Megdöbbenve olvastam a minap a Dunántúli Naplóban, hogy az ormánsági dinnye várhatóan még csak két hét múlva fog érni. Akkor felteszem a kérdést: mit eszünk mi vajszlóinak hirdetve? Hetek óta árulják a „vajszlóit” az árusok számtalan helyen, szemrebbenés nélkül magyarnak eladva.

Talán a pofátlanságnak is van határa. Vagy nincs? Ezt nem csalásnak hívják? Ellenőrizze le már valaki, hogy mi az igazság ezzel kapcsolatban! Hogyan is hinném el már bármilyen termékről, amire rá van írva, hogy magyar, ha ez csak hazugság? Előnyben részesítettem eddig minden ilyen árut. Ezek szerint felesleges volt?

Most akkor tényleg hamis a dinnye? Vagy azért van, ahol már megérett a gyümölcs, de van olyan terület is, ahol még várni kell rá egy-két hetet? Tehát arról, amit vajszlóiként hirdetnek, elhihetjük, hogy valóban az Ormánságból származik? Vagy valójában nem is dinnyét eszünk?

Gyigyi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában