postabontás

2021.11.25. 11:11

Olvasói levél: a munkáltató védené a dolgozóit

Megdöbbentett és felháborított a hír, miszerint Mohácson pedagógusok tiltakoztak az ellen, hogy egyes ágazatokban kötelezően elrendelheti a munkáltató a védőoltást.

Dunántúli Napló

Békéscsaba, 2021. július 17. Kovács Ferencné asszisztens oltáshoz készíti elõ a német-amerikai fejlesztésû Pfizer-BioNTech koronavírus elleni oltóanyag, a Comirnaty-vakcinát a békéscsabai Réthy Pál kórházban 2021. július 17-én. MTI/Rosta Tibor

Forrás: MTI

Fotó: Rosta Tibor

Diplomás, tanult emberek, akik ráadásul gyerekekkel foglalkoznak. Az én családomban is van több pedagógus, kivétel nélkül mindegyikük felvette az oltást. Fel sem merült egyikükben se, hogy ne ezt tegyék.

Én 78 esztendős vagyok, mindhárom oltást megkaptam, sőt az influenza elleni vakcinával is már beoltattam magam.

A munkaadók csak védeni szeretnék a dolgozóikat azzal, ha kötelezővé teszik számukra a koronavírus elleni védőoltást. Nem értem a tiltakozók hozzáállását. A vírus rendkívül veszélyes, ezt láthatjuk, hallhatjuk nap mint nap, az egészségügyben dolgozók is sokat tudnának erről mesélni. Van elegendő mennyiségű védőoltás, nem is kell sorban állni érte, az esetleges mellékhatásai pedig eltörpülnek a betegség okozta tünetek mellett. Érthetetlen, hogy mégis vannak, akik tiltakoznak a beadatása ellen.

N.-né

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában