Postabontás

2021.12.21. 15:03

Az eladók teszik vonzóvá az üzletet - hívja fel a figyelmet olvasónk

Pécsett, a belváros szívében található nagyáruházat szerintem a városban mindenki ismeri - olvasható a levélben.

Dunántúli Napló

20201029 Vasvár Világpiaci folyamatok sora és a vártnál gyengébb kukoricatermés okozza a búza árának elszállását. A drágulás heteken belül a liszt árában is megjelenhet, emiatt sok pékség emelni is fog az árain, de akad olyan cég is, amelyik inkább bevállalja a pluszköltségeket. Fotó: Unger Tamás UT Vas Népe Képen: Szabóné Gergely Eszter, boltvezető

Fotó: Unger Tamás

Évtizedes múltra tekint vissza, nemrégiben szépen fel is újították, modern köntöst kapott az üzlet. Nem csak ezért kellemes azonban itt a környezet és a vásárlás. Régebben is szívesen jártunk ide sokan, és nincs ez most se másként. Mindez elsősorban annak köszönhető, hogy kedves, barátságos, a vevőt a középpontba helyező, készséges eladók és eladónők dolgoznak az épület valamennyi szintjén. 


Ezúton szeretném megköszönni azt, hogy ilyen türelmesek, hogy ilyen segítőkészek. Nagyon nagy kincs ez, ebben a rohanó világban. Amikor betér ide az ember, kicsit olyan, mintha hazaérkezne. Az itt dolgozók még a régen tanult viselkedési formákat alkalmazzák. Köszönnek, tájékoztatást adnak, segítenek. Mindez azért számít dicséretesnek, mert a trendi viselkedési forma sajnos ma már a legtöbb helyen az, hogy az eladó nem tesz más, mint az árut rendezi jobbra-balra, a vevő mintha ott se lenne. Sőt, sok helyen a vásárló úgy érzi magát, hogy felesleges, csak akadályozza az eladók polcok közti pakolászását. 


Ebben a belvárosi áruházban viszont nem ez tapasztalható. Mindenki készséges, megkérdezik, miben segíthetnek. Mindig van az eladóknak néhány kedves szavuk az emberhez, ami nagyon jóleső érzés. Maradjon is ez a trend náluk, hiszen így szívesebben jár mindenki vásárolni. Úgy gondolom, sok vevőtársam nevében mondhatom: köszönjük a türelmüket, és boldog ünnepeket kívánunk mindannyiuknak! 

Egy vevő 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában