Postabontás

2021.12.11. 17:43

Meszes is örülne egy uszodának - hívja fel a figyelmet olvasónk

Már a kivitelezőt keresik a szentlőrinci tanuszodához. Miközben Sásdon már töltik a medencéket. Mi, meszesiek csak ábrándozhatunk arról, hogy egyszer csak lesz nekünk is, ha más nem is, de legalább egy tanuszodánk - olvasható a levélben.

Dunántúli Napló

Kiserdei Tanuszoda átadása és felavatása Füzesgyarmaton 20190621 Fotó: Lehoczky Péter LP Békés Megyei Hírlap

Fotó: Lehoczky Péter

Erre már nagyobb ígéretek is elhangzottak hajdanában. Olyan szép elképzelések is voltak, hogy a meszesi iskola felújításakor nem tornaterem épül, hanem uszoda, erre az alagsorban a gépi berendezéseknek még helyet is biztosítottak. Továbbá a Gandhi-gimnázium építésekor is elhangzottak ígéretek, hogy tornacsarnok helyett egy uszoda épül. Ebből se lett semmi. 

Egy újabb ígéret a közelmúltból. Ott viszont nem a legideálisabb helyszínre, hanem egy olyanra esett a választás, amely nem a városrész centrumában van. Nehezen megközelíthető busszal és gyalogosan. Igaz, hogy a rossz helyszín is jobb, mint a semmi. 

Amennyiben a felsoroltaknak akadálya van, akkor meg kellene próbálni a két kisvároshoz hasonlóan pályázni a zöldváros programra, hiszen a meszesi városrész lakóinak létszáma vetekszik Szentlőrinc és Sásd lélekszámával. 

F. T. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában