Postabontás

2021.12.21. 18:45

Olvasói levél: köszönet a csodás szalagavatóért

A tanult és tanított embernek a Babits Mihály Gimnázium címere sokat mond. Annyira aprólékosan tervezett, mint ahogy a december 10-én 17 órára meghirdetett és lebonyolított szalagavató ünnepség megkívánta azt - olvasható a levélben.

Dunántúli Napló

Forrás: veol.hu

A pécsi Lauber Dezső Sportcsarnok szinte teljesen megtelt az ünnepségre érkező szülőkkel, nagyszülőkkel és a rokonokkal. 
 

Az osztályok bevonulása, a felvett alakzatok, a Himnusz, a nyitóbeszéd, a gyönyörű hangú lányok énekei a kitűnő zenei aláfestéssel, mind maradandó élményt nyújtott. A szalagtűzés után jött az igazi meglepetés, amiről mi, hozzátartozók tudtunk ugyan előre, de nem is mertünk gondolni arra, hogy az osztályok társastáncai milyen hatással lesznek ránk. Nekünk, időseknek a régebbi slágerek új feldolgozásban való előadása régi, szép emlékeket idézett elő. 

 

Volt itt retró zenére retró tánc, rock and roll, „evolúciós ugrás”, „falfestés”, break dancing stb., és mind-mind tökéletesen koreografálva, sportosan kivitelezve. Nagy élmény volt, de még nem volt vége! A 15 perc átöltözésre szánt szünet után a végzősökből 62 pár, szintén különleges, de aprólékos koreográfiára a bécsi keringőt táncolta el, hatalmas sikerrel. Kisunokánk könnyezve fogadta gratulációnkat, de mint láttuk, nem volt egyedül. 

 

Élvezték a sikert, továbbá a be­gyakorlott mozdulatok elismerését. Mi is élveztük az egész szalagavató műsor minden részletét, köszönjük a gimnázium vezetőségének és a szaktanároknak. Köszönjük, hogy a nagy élet előtt álló gyermek ennyi elismerésben és gratulációban részesülhettek. 

 

Dr. D. P. 


Képünk illusztráció. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában