Postabontás

2022.01.16. 10:15

Figyelik a tilos ellenére behajtókat - írja olvasónk

Dunántúli Napló

Fotó: Shutterstock

A DN sms és Postabontás rovataiban több hozzászólást is olvashattunk a közelmúltban a kertvárosi Keszüi úti körforgalom építése miatt lezárt utcákkal kapcsolatban. Amikor először bontották fel itt az utat hónapokkal ezelőtt, akkor voltak többen, akik kifogásolták, hogy nem jelöltek ki terelőutat a beruházás idejére.

 Akkor az volt a gondja sokaknak, hogy az autósok a lakó-pihenő övezetet, azaz például a Bogár és a Víg, valamint a Lőtér utcákat használták, elviselhetetlen forgalmat generálva. A megoldás az lett, hogy behajtani tilos táblák kerültek ki az érintett utcák elejére. Így most – ahogy a minap a Postabontásban is olvashattuk – az ott lakók életét nehezítették meg. Hatalmas emiatt a felháborodás. Megoldás nem született, viszont azt látni, hogy a szabálytalankodókat „lesben állva” figyelik, vélhetően azért, hogy megbüntessék őket.

 Tényleg csak ennyire telik? Az önkormányzat illetékesével próbáltunk beszélni az ügyben, de semmilyen érdemi választ nem kaptunk, azt mondta az illető, ne haragudjak, nincs ideje ezzel az üggyel foglalkozni. 

 

Egy érintett lakó 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában