Postabontás

2022.01.14. 18:08

Nem szóltak, hogy mégsem tartható meg az esküvő - panaszolja olvasónk

Hosszas keresgélés után sikerült megfelelő esküvői helyszínt találnunk, az időpontot le is foglaltuk. Nemrég kiderült azonban, hogy a létesítmény lehet, hogy többé már nem is fog kinyitni.

Dunántúli Napló

Forrás: Shutterstock

Forras: Shutterstock

Nem olyan régen történt üzemeltetőváltás, és három e-mail és ígérgetés után megtudtuk, hogy állítólag a hely új működtetője az üzemeltetéshez szükséges szerződésekkel még nem rendelkezik. Megy az érintett felek között az egymásra mutogatás, de arra a problémára, amivel mi szembesültünk, egyik fél se mutatott még csak együttérzést sem. Mi ugyanis több lehetséges esküvői helyszín ajánlatát utasítottuk vissza, mielőtt végül döntöttünk a mostanra problémássá vált hely mellett.

Így nagyon nagy szerencse kellett ahhoz, hogy az esküvőnknek új helyszínt találjunk. Az egészben pedig az a legbosszantóbb, hogy ha mi nem járunk utána a dolgoknak, akkor egyik fél sem szólt volna, hogy gond van. 

Szerintem ez egyáltalán nem egyenes viselkedés, és őszintén reméljük, hogy más párok nem kerülnek hozzánk hasonlóan ilyen nehéz és rendkívül kellemetlen helyzetbe! 
 

Név és cím a szerkesztőségben 

Ezek is érdekelhetik