Postabontás

2022.04.08. 08:54

Mikorra épül meg az új fürdő? - teszi fel a kérdést olvasónk

Dunántúli Napló

Fotós: Dunántúli Napló

A DN sms-rovatában, ahogy az elmúlt két évben, úgy most is megindult a találgatás: kinyit-e vajon idén az orfűi akvapark? Mert a terület jelenlegi állapotából arra lehet következtetni, hogy az idei szezon is kimarad, a nemrég megjelent sajtóközlemény is ráerősített erre.
 

Rendkívül biztató tervekről is olvashattunk a közelmúltban – 17 milliárd forintos beruházás keretében újulna meg az egész létesítmény, szállodával kiegészülve, ami hatalmas előrelépést jelentene a település számára a turizmus szempontjából. Nagy kérdés persze, hogy mindez mikorra készül el – nem tudom, hogy lehet-e abban bízni, hogy a jövő nyáron már ott lubickolhatunk. 
 

Orfű egy sokak által ismert igazi gyöngyszeme hazánknak, egy fürdőkomplexumnak van létjogosultsága, ami akár külföldről is ide vonzaná a vendégeket, ahogy volt ez évtizedekkel ezelőtt. 
 

És persze rögtön felmerül az a kérdés is: mikorra várható végre, hogy Pécsett élményfürdő épül? Lassan eljutunk odáig, hogy a baranyai megyeszékhely azért is lesz nevezetes, mert ez az egyetlen olyan nagyváros, ahol nincs ilyen létesítmény. 

Név és cím a szerkesztőségben 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!