Postabontás

2022.06.25. 12:20

Cseréljük virágokra a betont! - javasolja olvasónk

A helyi kommunista párt alapszervezetének emléktábláját távolította el formális keretek között a minap az egyik siklósi ház faláról Siklós polgármestere, a térség országgyűlési képviselőjével közösen, olvashattuk a hírt a DN szombati számában.

DN

Forrás: pixabay

Nos, ennek apropóján javaslom Pécs polgármesterének és képviselőinek, hogy ezen a példán felbuzdulva ragadjanak csákányt, réselőt, kalapácsot, és a hajdani lőtér helyén lévő lebetonozott területet bontsák el. A társasházak közötti több száz négyzetméteres placc állapota ugyanis siralmas. Helyette sokkal inkább lenne itt helye egy zöldterületnek, virágágyásokkal díszítve. Egy ilyen lépéssel sokkal élhetőbbé és szebbé tehetnék az itt élő emberek életét, környezetét. Persze, gondolom, hogy ez is csak egy álom marad! 

Tavaly augusztus 31-én ugyanis megjelent már egy írás a Postabontásban, miszerint az Anikó utcai betonos területet kutyafuttatóként használják sokan, és hogy a padok is roskadoznak, kikezdte ezeket az idő vasfoga, a terület rendkívül elhanyagolt. A zöldterület-kialakításra akkor is tettünk javaslatot – semmi nem történt. 

Név és cím a szerkesztőségben 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában