Postabontás

2022.06.30. 08:06

Mi lesz a vásárcsarnok sorsa? - kérdi olvasónk

Dunántúli Napló

Fotó: Löffler Péter

Már csak egy keveset kell várni, és megnyílik az új vásárcsarnok Pécsett. Én a mostanit is szeretem, a hangulata hozzátartozik a mindennapjainkhoz. Viszont kétségkívül a mostani állapotok nem voltak már tarthatók – Pécsnél jóval kisebb városok is modern építményekkel ellátott piacokkal büszkélkedhetnek. 

Biztos, hogy az új csarnokban sokkal kulturáltabb körülmények közt vásárolhatunk majd, de tartok attól, hogy a szebb környezet, a színvonalasabb körülmények az árakban is visszaköszönnek majd. Ne legyen igazam! 

Ugyanakkor azt is remélni lehet csak, hogy a megüresedő romos épület nem marad ott évtizedekig, torzóként a város kellős közepén. Mert ha az kiürül, akkor nem kell sok idő ahhoz, hogy szégyenfoltja legyen Pécsnek. Aminek látványán a közelében lévő új építmény se fog tudni enyhíteni. Bízom abban, hogy erre is születik mihamarabb megoldás. Esetleg parkolóházzá nem lehetne alakítani? 

Név és cím a szerkesztőségben 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában