Postabontás

2022.07.21. 08:01

Olvasónk forrong: Kiszolgáltatottak a vevők

Dunántúli Napló

Fotó: Czinege Melinda

Bárhová megyünk vásárolni, megdöbbenve látjuk, hogy minden termék ára az egekbe szökött. Ez tapasztalható a bevásárlóközpontokban, a vásárcsarnokban, a kisebb boltokban, egyszóval mindenhol. Szemérmetlenül emelik az árakat, a háborúra és az energiaárakra hivatkoznak. Pedig nálunk szerencsére nincs háború.

Úgy érzem, hogy egyszerűen ki vagyunk szolgáltatva a kereskedőknek. Talán egy módon észre lehetne téríteni őket. Ha mondjuk két napig senki nem menne a boltokba és a vásárcsarnokba vásárolni, meglátnánk, hogy mit kezdenek a „tisztelt” kereskedők a sok romlott zöldséggel és gyümölccsel. Két napot biztos, hogy mindenki kibírna vásárlás nélkül.

Így talán észbe kapnának, és sikerülne valahogy az árak leszorítására bírni őket, mert különben újra és újra csak emelnek, nem lesz soha vége. Ez a személyes véleményem a szemérmetlen áremelések megszüntetése érdekében.

Név és cím a szerkesztőségben 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában