Postabontás

2022.08.08. 08:01

Gyalogolhat is a gyerek a boltban - húzza alá olvasónk

Dunántúli Napló

A kép illusztráció

Fotó: Shutterstock

A bevásárlókocsik tisztaságával, illetve azok rendeltetésszerű használatának fontosságával kapcsolatban több észrevétel is megjelent a DN SMS rovatában.

Van, aki szerint nincs azzal semmi gond, ha a gyerekek utaztatására használják a bevásárlókocsinak azt a részét a szülők, ahová egyébként más a megvásárolni kívánt árut pakolja. Van, aki azzal érvelt, hogy a gurulós kosarak kereke is piszkos, mégis egymásba tesszük ezeket az eszközöket.

Tisztázzuk: nem mindegy, hogy Gizike vagy gőzeke! A gurulós bevásárlókosarak nem a belső felükkel érintkeznek a padlóval, ez könnyen belátható. A neveletlen gyerekek (vagyis inkább szülők) pedig igenis koszos talpú cipővel randalíroznak a bevásárlókocsikban, ahova én a drága péksüteményt és egyéb élelmiszert teszem.

Nekem is voltak kicsik a gyerekeim, de eszembe nem jutott cipővel, de anélkül sem, betenni a kocsi, áruknak fenntartott részébe őket. Arra ott van az ülőke, vagy ha az nem tetszik a gyereknek, akkor gyalogolhat is. Nevelés kérdése az egész. A harmadik gyaloglós bevásárlás után már magától beülne a helyére.

Egy szülő 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában