Postabontás

2022.08.18. 08:00

Hiányzik a zebra a vásárcsarnoknál - mérgelődik olvasónk

Dunántúli Napló

Fotó: Shutterstock

A DN Postabontás rovatában én is, és mások is szóvá tették, hogy az új vásárcsarnok környékéről nagyon hiányzik egy kijelölt gyalogátkelőhely. Sajnos a probléma nem oldódott meg: mind a mai napig nem sikerült zebrát festeni a buszpályaudvar és vásárcsarnok közé. A vásárolni vágyók naponta szlalomoznak a buszok és a parkolni vágyó autósok között.

Ami felháborító még, hogy a Domus-parkolótól, a Fordan centerrel szemben a Bajcsy- Zsilinszky út alsó szakaszán sincs gyalogátkelő a vásárcsarnokhoz.

Ugyanúgy ugrálnak a gyalogosok a buszmegálló, és az erős autós-, illetve buszforgalom között, mint a régi vásárcsarnoknál. Most valaki azt gondolta talán, hogy a gyalogosok majd felsétálnak a régi vásárcsarnok használatához felfestett zebrákhoz, hogy kerülővel megközelítse a kiszemelt „objektumot” ? Kérjük pótolni mielőbb a hiányzó zebrákat, mielőtt baleset történik!

Név és cím a szerkesztőségben 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában