Postabontás

2022.11.29. 19:16

Kiakadt olvasónk: "Hulladéksétány van a Budai Vámnál"

Nem egy-két nap, és nem is egy-két hét, hanem inkább több hónap alatt gyűlt össze az a szemét, ami a belvárosból csalogatja a turistákat a Budai Vámhoz is - írja olvasónk.

Olvasónk szerint "az egykori Európa Kulturális Fővárosa programból ugyan kimaradt, de most végre pótolták önkéntesek ezt a hiányosságot: a Budai vámi bevásárlóközponttól a buszmegállókig vezető sétányból hulladékkiállítást készítettek. A szemetet nem is egy-két nap, vagy egy-két hét alatt dobálták el, hanem hónapokig tevékenyen tettek érte, hogy ez a nagyszerű alkotás létrejöjjön, és családok gyönyörködhessenek benne. A szemétkiállítás összhatását némileg rontja az, hogy bokrok is vannak a területen, így azok kivágása talán indokolt is lenne, hogy jobban ki lehessen hangsúlyozni a területen felhalmozott szemetet, koszt és hulladékot". 

Az ironikus hangvételű levelet olvasónk azzal zárja, hogy "szeretné, hogyha a város kormánykerekét rángató vezetők inkább csak a milliós fizetésüket vennék fel, nem zavarnák meg azzal nyugalmukat, hogy rendezzék a várost, tisztán tartsák a közterületeket, mert Európa Kulturális Fővárosban van igény a hulladékkiállításokra". 

A Bama.hu munkatársa utánajárt, a terület egyébként a külföldi multinacionális áruházlánc kezelésében van, így ezt a szakaszt az ő feladatuk lenne rendben tartani. Mindenesetre ennek ellenére kritikája még érvényesnek tekinthető, hiszen akár maguk is jelezhetnék az adott vállalatnak, hogy tegye rendbe saját területét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában