Postabontás

2022.12.09. 19:16

A postai ügyintézés nem egyszerű - mérgelődik olvasónk

Dunántúli Napló

Fotó: Majzik Attila

Ha egy „szolgáltató”, amelynek kötelezettsége van az igénybevevőkkel szemben, de a működésében változás következik be, igyekezzen a módosításokat „fájdalommentessé” tenni!

A posta a tél küszöbén bezárta több hivatalát. Szerintem kutya kötelessége gondoskodni arról, hogy az ezzel járó kellemetlenségek minél kisebb problémát okozzanak. Például az idős, mozgáskorlátozott embereknek. Meszesi „őskövület” vagyok. A meszesi posta bezárása miatt két lehetőségem van a sárga csekk befizetésére: az egyik a Mártírok útján lévő, a másik az uránvárosban, a Mecsek Áruház melletti postahivatal. Mindkettő a város másik felén található. A főposta számításba sem jöhet a bonyolult megközelítése miatt.

December 7-én az egyik csekk befizetéséhez az uránvárosit választottam, mert az azt érintő busz előbb jött. Már itt találkoztam az első akadállyal. A posta bejárata előtt hiányzik az akadálymentes feljáró, vagy a lépcső közepén egy korlát. Bent a helyiségben alig található ülőhely, mert egy elárusítóbódé foglalja el a placcot – ennek beljebb helyezésével akár pad vagy padok is elhelyezhetők lennének. A sok ablak közül csak háromban volt személyzet. A hosszú álldogálás elégé megviselt. És ez csak egyetlen észrevétel, a mások által is tapasztalt, a postahivatalok megszüntetésével együtt járó kellemetlenségek közül.

Név és cím a szerkesztőségben 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában