Nagyszerű ötlet

2022.12.20. 20:16

Fedélre is vár a jégpálya - hangsúlyozzák olvasóink

Fotó: Novotni Ákos

A jégpálya felújításának nagyon sokan örülnének, derül ki olvasóink jelzéseiből. 

- Sok évvel ezelőtt, amikor a pécsi műjégpálya épült, arról volt szó, hogy a déli oldalra is kerül majd egy lelátó, az északi kiegészítéseként, illetve az is tervbe volt véve, hogy a létesítményt fedetté alakítják

 - írta egyikük. - Talán mások is emlékeznek rá, hogy ennek a makettjét be is mutatták. Ehhez képest a félig elkészült jégpálya félig elkészült is maradt. A téli időszakban az ifjúság alig várja a nyitást, de bizony mindig közbe szólhat az időjárás - az esős napok lehetetlenné teszik a korcsolyázást. Én abban bízom, hogy az a régi terv nem került a kukába. Itt lenne az ideje végre leporolni - javasolta írásában előfizetőnk. 

Más is van, aki a körülményre panaszkodik: - Újraindult a szezon a jégpályán. Jó lenne tudni, hogy várható - e valamikor a létesítmény felújítása, vagy a már megszokott retro körülményeket kell most már örökre elfogadnunk, azok állandósulnak? - teszi fel  a kérdést egy másik előfizetőnk. - A parkolási nehézségek is a megszokottak. Igaz, ott a közelben a sportcsarnok kavicsos parkolója - ha aszfaltot nem is váratunk el, de legalább némi világítást azért biztosíthatnának - adott hangot nemtetszésének.  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában