Postabontás

2022.12.31. 08:48

Gyakorlatilag elérhetetlen a szakrendelés - mérgelődik olvasónk

Egy Pécstől mintegy negyven kilométerre fekvő településen élek - olvasható a levélben.

DN

Képünk illusztráció

A megyeszékhelyre járok orvosi kezelésre. Szerettem volna időpontot kérni az egyik szakrendelésre, ezért a két ünnep között próbáltam időpontot foglalni. A rendelőintézet recepcióját azonban napokon át hiába hívtam, senki nem vette fel a kagylót. Csütörtökön délután három órán át próbálkoztam, 13-tól egészen 16 óráig. A gépi hang mindig azt mondta, hogy jelenleg egyik ablak sem kapcsolható, mert mindegyik foglalt. Ez ment egészen 16 óráig, akkortól pedig már egyáltalán nem is jelentkezett be senki az adott telefonszámon. Pénteken kora reggeltől kezdtem telefonálni, de nem jártam ezúttal sem sikerrel. 

Mindez azért sajnálatos, mert nem tudom, hogy így hogyan tudok időpontot foglalni, hiszen 40 kilométert azért mégse szeretnék utazni egy előjegyzés miatt. A másik, ami furcsa, hogy a rendelőintézetek egyikében se tapasztalok olyan nagy zsúfoltságot, van, hogy alig vannak a betegek a várótermekben. Mindezen már nem is csodálkozom, hiszen ha nem lehet időpontot foglalni, akkor természetesen beteg sincs. 

Név és cím a szerkesztőségben 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában