Postabontás

2022.12.02. 19:18

Hol késik a LED-izzó? - kérdezi olvasónk

A pécsi önkormányzat LED-izzó-csereprogramjára, amikor meghirdették, nagy örömmel regisztráltam.

Boldog voltam, hogy van egy ilyen lehetőség a pécsiek számára, hiszen napjainkban az energiával való takarékoskodás kiemelt jelentőséggel bír, és az energiatakarékos izzók bizony igen drágák. Legtöbbünk számára megfizethetetlenek. Az igényemet személyesen adtam le a Vasutas Művelődési Házban, a programban meghirdetettek szerint. 

A szomszédasszonyom nálam jóval később adta be kérelmét, ezért megdöbbentem, amikor mesélte, hogy ő már kapott értesítést arról, hogy hová kell majd mennie, hogy átvegye az igényelt izzókat. Gondoltam, utánajárok, hol akadt el az ügyem: voltam érdeklődni a Vasutas Művelődési Házban is, ahol az igénylésem leadtam, ott azt mondták, megpróbálnak utánanézni. Miután nekem nincs internetem, számítógépet nem is használok, a lányom e-mail-címét adtam meg – értesítés sajnos eddig oda se érkezett. Nem szeretnék semmiképp kimaradni a lehetőségből, de aggaszt, hogy az, aki később jelezte igényét, előbb kapja meg a támogatásról az értesítést. 

Név és cím a szerkesztőségben 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában