Postabontás

2022.12.06. 08:09

Olvasói levél: üzemanyag nincs, a vendégek maradtak

Dunántúli Napló

A kép illusztráció

Fotó: Flajsz Péter

Egy Mohácshoz viszonylag közeli faluban élek. Dunaújvárosból érkeztek hozzám barátaim, akik eltöltöttek itt néhány napot, és az eredeti terv szerint csütörtökön utaztak volna haza. Az autójukkal. Próbáltak tankolni Mohácson, de sajnos nem jártak sikerrel. Villányban és Siklóson is próbálkoztak, de ott se volt aznap üzemanyag. Így hát nem volt más választás, maradtak még egy napot nálunk, vendégségben. Ez ellen nekem semmi kifogásom nem volt, sőt, örültem, hogy még több időt tölthetünk így együtt, de azért lett volna otthon is már dolguk, szívük szerint mentek volna. Pénteken reggel a három benzinkutat, ahol előző nap jártunk, végigtelefonáltam, de azt mondták, még mindig nincs üzemanyag.

Azt gondolom, hogy a pánik az oka a hiánynak. Hiszen boldog-boldogtalan teletankolta az autóját az elmúlt napokban, akkor is, ha nem lett volna szüksége rá. Így aztán azoknak, akiknek valóban muszáj lenne utazniuk, így jártak, mint az én barátaim. Bízunk benne, hogy hamar megoldódik a probléma! És olyan jó lenne, ha tényleg csak az tankolna most, akinek muszáj, és csak annyit, amennyi elengedhetetlen aktuálisan az úti céljai eléréséhez.

Név és cím a szerkesztőségben 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában