Nem fér el a sok autó

2023.01.23. 12:30

Bővítésre szorulnak az áruházi parkolók - vélekednek olvasóink

W. K.

A kép illusztráció

Alulméretezettnek bizonyulnak az áruházi parkolók a legtöbb helyen - panaszolják olvasóink.

- Régebben mindig munka után mentem bevásárolni, mert így volt kényelmes, Manapság azonban délután négy és öt óra között a frekventáltabb helyen lévő élelmiszerdiszkontok parkolóiban szinte esélytelen helyet találni. Kétszer fordult már elő velem, hogy hosszú percek várakozását követően úgy döntöttem, inkább egy másik üzletet keresek. Az elektromos autók töltésére szánt helyek pedig - ahol vannak ilyenek - csak tovább nehezítik a helyzetet. Az ember nem is tudja, hogy oda beállhat -e, vagy sem, ha nem elektromos meghajtású a járműve. Mert táblák erről nem adnak semmilyen tájékoztatást - tette szóvá olvasónk.

A probléma mást is bosszant. Olvasónk a következőképp fogalmaz: - Sorra épültek az utóbbi időben is üzletek, üzletsor a város határában, de bizony a parkolóhely kevés. Ez a karácsony előtti időszakban is egyértelműen látszott, de a hétvégi napok most is nagyon zsúfoltak. A helyzet nem tesz jót se az üzletek hírének, se a vevők idegrendszerének. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában