Sokan a kórházban kötöttek ki

2023.01.02. 15:49

Hogyan jutnak szeszhez a fiatalok?! – kérdezi olvasónk

A fiatalok alkoholfogyasztása kapcsán több olvasónk is nemtetszését fejezte ki.

W. K.

Fotó: Korosa Titanilla

– Túlzott alkoholfogyasztás miatt 35 fiatalkorú került kórházba Szilveszter éjszakáján, a mentőszolgálat beszámolója szerint. És ezek csak azok a fiatalok, akik annyira rosszul lettek, hogy mentőt kellett hívni hozzájuk. A számot hatványozni lehetne, ha olyan statisztikát szeretnénk kapni, hogy hány 18 év alatti fogyasztott szeszesitalt nagy mennyiségben az év utolsó éjszakáján. pedig elvileg alkoholhoz a nem felnőttkorúak nem juthatnának. Csak én vélem úgy, hogy itt azért van némi ellentmondás? – tette szóvá olvasónk. 

Más is elégedetlenségének adott hangot.

– Szilveszter ide, vagy oda, az, hogy részeg gyerekekkel legyen tele a város, megbotránkoztató – írta olvasónk. – Az, hogy az éjféli koccintáskor egy korty alkoholt isznak a tizenévesek, belefér. De az, hogy már a kora esti órákban láthatóan erősen illuminált állapotban ordítozzanak a belvárosban, nem elfogadható. Egyértelmű volt, hogy a fiatalok nem voltak még 18 évesek. Viszont az is egyértelmű volt, hogy részegek voltak. Ez hova vezet? – adott hangot nemtetszésének. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában