Postabontás

2023.01.27. 08:07

Nem tudunk a moziban viselkedni - meséli a negatív élményt olvasónk

A telefonok moziban való zavaró használatáról jutott eszembe a következő: filmünnep volt, aminek apropóján féláron kínálták a mozijegyeket.

bama.hu

Fotó: UfaBizPhoto

Tömve is voltak a termek, én is éltem a lehetőséggel, a családot is vittem magammal. Belépve láttuk, hogy a helyünket elfoglalták. Kiderült, hogy akik ott ültek, nekik sokkal beljebb kellett volna menniük a sorban – ehhez vélhetően nem volt kedvük. 

Minden bizonnyal a mozi alkalmazottai is megelégelték ezeket a gondokat – már 10 perce ment a film, amikor egyszer csak a képernyő kimerevedett, a villanyokat felkapcsolták, és bejött a jegykezelő, megkérve egy párt, hogy legyenek kedvesek arra a helyre ülni, ahová a jegyük szól. Egy másik pár ugyanis nem tudott leülni a saját helyére, a tömött moziban pedig a sötétben lehetetlen volt megtalálni, hogy hol az a két szék, ami a rossz helyen ülőké lett volna egyébként. A tanulság: nem tudunk viselkedni a moziban. 

Név és cím a szerkesztőségben 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában