Postabontás

2023.01.30. 08:09

Úszott megint az egész Vince utca - írja olvasónk

Ilyen nincs még egy a világon!

bama.hu

Fotó: Laufer László

Ki lesz a felelős, ha itt tönkremennek az autók? Hömpölygött a víz pénteken délután a Vince utcában. Az EKF 2010 Pécs Európa Kulturális Fővárosa évében készült el itt az útburkolat. Sétálóutca funkcióra, az Ágoston tértől a Tettyéig. Azzal fizettetném ki a tönkrement burkolatot, akinek a „bölcs” ötlete volt, hogy erre vezette rá a gépkocsiforgalmat, teherautóstól, mindenestől. 

A Tettye utca az észak-déli tengely a hegyre. Minden előzetes hatástanulmány és a környék lakói véleményének ismerete nélkül hoztak döntést néhány Tettye utcai lakó kérésére. Mi, a többiek, aláírásokat gyűjtöttünk (több mint 200 aláírást adtunk le!), kérve, követelve a Tettye utca forgalmi rendjének 2022 szeptembere előtti állapotának visszaállítását, azaz ismételten kétirányúvá tételét. Nem lehet arra kényszeríteni ennyi embert, hogy vízen járjon! És még igazi téli időjárás sincs! Mi lesz, ha ez lefagy? 

Név és cím a szerkesztőségben 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában