Termékekre pananszkodnak

2023.02.03. 20:34

A magozott meggy tele maggal, a kenyér penészes - teszik szóvá olvasóink

A magozottnak hirdetett meggy tele van magokkal, a zacskóba előre csomagolt kenyér penészes - olvasóink tapasztalatai szerint a minőséggel gyakran akadnak problémák.

W. K.

A kép illusztráció

Fotó: victoras

- Immár másodszor vettem fagyasztott meggyet, direkt magozottat. Mert azzal sokkal egyszerűbben lehet dolgozni a konyhában, gyorsabban halad a sütés-főzés. Csak hát hiába írják rá a csomagolásra, hogy magozott - a meggyszósz bizony tele volt magokkal. Ha még csak egyet találna az ember, azt el is nézné. De legalább tíz darab akadt meg a fogakban. Kíváncsiságból vásároltam, és teszteltem egy újabb csomaggal, de itt már résen voltam. Főzés előtt alaposan átvizsgáltam, és az arányok sajnos nem voltak jobban. Rengeteg magot találtam. Ki ellenőrzi ezeket? Ellenőrzi valaki egyáltalán? Mert ennyi erővel magozatlant is vehettem volna, kevesebb pénzért - panaszolta olvasónk.

Más az előre csomagolt kenyér minőségét kifogásolja. - Még napok voltak a minőségmegőrzési idő lejártáig, de a zacskóba előre csomagolt, szeletelt kenyér penészesnek bizonyult. Nem azért, mert megbontottam és nem megfelelően tároltam otthon. Még bontatlan volt a csomagolás, amikor otthon észrevettem, hogy néhány szelet kenyéren megjelent a penész. Vissza a boltba nem vittem, mert a blokkot se őriztem meg, és nem akartam időt fecsérelni és benzint pazarolni a visszaútra és az ügyintézésre. Bosszankodva kidobtam. De szeretném tudni, hogy ez mégis hogy fordulhat elő? - tette fel a kérdést egy másik olvasónk. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában