Postabontás

2023.02.21. 21:39

A tévétorony felújításával kapcsolatban több olvasónk is megfogalmazta véleményét

A kormányzati támogatás rendelkezésre áll, remélhetőleg a kivitelezés se várat sokat magára.

W. K.

Fotó: AS

- Végre most már lehet tényleg bízni abban, hogy a tévétorony fejlesztése elindul. Többen szóvá tették már, hogy a pécsi tévétorony egyedi látványosság hazánkban, turistacsalogató lehetne. Nem a mostani állapotában, mert az inkább siralmasnak mondható, hanem korszerűsítve. Ha elkészül, a Mecsek egészen más célponttá válhat - most csak leginkább erdei kirándulásokra való, de ha az állatkerti látnivalók kiegészülnek a tévétorony különlegességeivel, az komoly vonzerőt jelenthez azok számára is, akik nem elsősorban a természet adta szépségeket keresik a szabadidejükben - írta egyikük. 

Más a következőképp vélekedik: - A tévétoronyban egy forgó étterem kialakítása nem tűnik bonyolult feladatnak, egy tehetséges tervező és egy ügyes kivitelező szerintem könnyedén meg tudnák oldani, hogy forogjon szép lassan a padló, hogy egy ebéd elfogyasztása közben gyönyörködni lehessen a páratlan kilátásban. Az pedig, ha panorámalifttel lehetne a helyiséget megközelíteni, igazán csalogató attrakció lenne. Talán ezeken is érdemes lenne elgondolkodni a várva várt, és most végre a megvalósuláshoz egyre közelebb kerülő felújítás kapcsán. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában