Postabontás

2023.02.18. 19:07

Boltra, postára szükség lenne! - jelenti ki olvasónk

Nagyon nagy területet ölelek föl, amikor az Angster, Surányi, Magaslati utak nagy részén és a fölöttük lévő családi házas övezetben lakók jogos panaszát, kérelmét tolmácsolom.

bama.hu

Fotó: Berán Dániel

Egy éve, húsvét előtt egy héttel a Surányi út és Mikszáth utca sarkán lévő ABC-t bezárták, nem törődve azzal, hogy mennyi embert kényszerítettek arra, hogy messze innen találjanak bevásárlásra alkalmas helyet. Lehetetlen, hogy egy tojásért 119 Ft-ot kelljen fizetni, mert a környéken csak egy picike bolt van. 

Minden nagyon drága, ahogy az az ilyen jellegű kis üzletekre jellemző. Az ilyen profilú boltok nem a mindennapos bevásárlásra valók. Aztán itt van a posta. Azt is bezárták. Egy csekk feladásához most legalább két-három helyet kell felkeresnünk, mert vagy rengetegen állnak sorban, vagy nincs parkolóhely. 

Van egy teóriánk – és azt hiszem, ez az elképzelés az igaz. Elköltöztek a régi „nagyjaink”, illetve kihaltak erről a vidékről, és most más városrész kerül előtérbe, és nem kiszolgáltatott helyzetbe. Kérem az illetékeseket, vegyék figyelembe az itt élők helyzetét, és segítsenek! Boltra, postára szükségünk van. 

Név és cím a szerkesztőségben 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában