Postabontás

2023.02.15. 13:57

Nem csak az a probléma, hogy csökkent a postahivatalok száma - panaszolják olvasóink

Az, hogy a postahivatalok száma csökkent, csak az egyik probléma. A másik, hogy a szolgáltatás nem mindig megbízható - panaszolják olvasóink.

W. K.

Fotó: rlat

- Az önkormányzathoz szociális támogatásért folyamodtam, nehéz anyagi helyzetem miatt. A kérvényt benyújtottam, majd teltek múltak a hetek, de semmilyen válasz nem érkezett. Személyesen érdeklődtem az ügyintézőnél, hogy mi az oka a késlekedésnek, mikor kiderült, hogy a döntésről szóló levelet már három héttel ezelőtt ajánlottan kiküldték. Az irat a mai napig nem érkezett meg, pedig városon belül kellett volna csak eljuttatni az egyik címről a másikra - osztotta meg tapasztalatait olvasónk. 

- A posta szolgáltatásait kellene modernizálni - húzza alá egy másik olvasónk. - Az, hogy egy ajánlott levél feladásakor még mindig egy papírfecnit ki kell tölteni, a 21. században, már-már nevetséges. Arra is nagyon kíváncsi vagyok, hogy a bezárt postákat vajon kinyitják-e újra tavasszal. Ha nem, akkor a megüresedett épületeknek mi lesz a sorsa? - teszi fel a kérdést. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában