Postabontás

2023.02.28. 19:06

Olvasói levél: a posta újranyitását ígérték

Dunántúli Napló

A kép illusztráció

Fotó: Majzik Attila

Azok, akik a postahivatalok bezárásáról döntöttek, el se tudják képzelni, hogy mekkora veszteséget jelent ez az adott környéken élők számára. Ahogy az a Postabontásban is nemrég megjelent: a Surányi utcai postát is érintette a bezárási hullám, de akkor azt az ígéretet kaptuk, hogy 2023. februárjában újra kinyitnak. Ezen a környéken nagyon sok, hozzám hasonlóan idős ember él - az, hogy a posta itt volt a közelben, nagyon sokat jelentett. Most minden egyes csekkel, vagy pénzfelvétel miatt, vagy ha csak lottózni szeretnénk, le kell mennünk a városba. Ha valaki idős, nehezen mozog, ez nagyon nagy gondot jelent. Többek közt azért is, mert idős korban a legtöbbeknek egészségi okok miatt is záros időn belül haza kell érnie, ami a buszozás miatt igencsak nehezen megoldható.

Az pedig, hogy a nyitva maradt hivatalokban mi a helyzet, mindenki láthatja - a minap az uránvárosiban a bejárati ajtót alig lehetett kinyitni, olyan sokan várakoztak. Összesen hárman dolgoztak, a többi pult üres volt. Tíz perc várakozás után sarkon fordultam, mert végeláthatatlannak tűnt a sor, így a csekkbefizetést sajnos nem sikerült elintéznem. Ez lenne a jövő? 

Kérjük, könyörögve kérjük vissza a bezárt, Surányi úti postánkat, hiszen a teljes berendezés még a helyén van!

Név és cím a szerkesztőségben

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában