Postabontás

2023.02.27. 13:14

Szöges csalikkal szórják tele a kutyafuttatók környékét - panaszolják olvasóink

Már-már rendszeresnek mondható, hogy a sétáltatott állatokra veszélyt jelentő csalikkal szórják tele a kutyafuttatók környékét - panaszolják olvasóink.

W. K.

Fotó: Rock and Wasp

- A pécsi Kertvárosban, a Nevelési Központ kutyafuttatója környékén szöggel teletűzdelt kolbászokat szórt szét valaki. Sajnos nem először fordul elő ilyen eset a városrészben. Javaslom, hogy minden kutyafuttatóhoz szereljenek fel térfigyelő kamerákat, mert aki ilyesmire képes, nem maradhat büntetlenül - adott hangot felháborodásának egy olvasónk. 

 

Egy másik olvasónk ugyanerről számolt be, szintén felháborodva: - Ha valaki nem szereti a kutyákat, szíve joga. Miért kell azonban ártani az állatoknak? Kertvárosban ismét szöges kolbászkarikákat szórt szét valaki, a kutyások körében terjedő figyelmeztetés szerint. Valaki tényleg ebben leli örömét? Ha a kutya ezt a csalit megeszi, az életébe kerülhet. Börtönt érdemel az elkövető - írta olvasónk.  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában