Postabontás

2023.03.14. 20:56

A helyi adók befizetésének módjával kapcsolatban megoszlanak az olvasói vélemények

W. K:

Fotó: Majzik Attila

- A pécsi Kertvárosban és Gyárvárosban is hosszú sorok kígyóztak a postahivatalok előtt március 13-án. Az építményadó befizetések okozták a tömegjeleneteket. Én is megtaláltam a postaládámban az értesítőt, hogy ajánlott küldeményem érkezett a pécsi adóirodától. Én nem voltam hajlandó órákat várni a posta előtt ácsorogva, hogy a levelet átvegyem. Gondolom, hogy a kígyózó sorokban állók is azért mentek, hogy a leveleket kézhez kapják, majd ismét sorban fognak állni egy következő alkalommal azért, hogy a benne lévő csekket befizessék. Gratulálni tudok csak annak, aki ezt így kitalálta! - írta egy olvasónk. 

Más a következőt fogalmazta meg: - Olvasom, hogy az építményadóval kapcsolatban egy-két tájékozatlan ember kifogásolja a rövid határidőt és, hogy nem lehet átutalni az adót. Üzenem a hőzöngőknek, hogy a befizetést március 31. napjáig hosszabbította meg az önkormányzat, valamint utalni is lehet, csak el kellene olvasni a határozatot. Abban le van írva a bankszámla száma. Jó lenne először elolvasni a leírtakat, és az sem ártana, ha meg is értené valaki - adott hangot véleményének olvasónk. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában