Postabontás

2023.03.17. 09:02

Olvasónk jelezte: ,, A csomag megérkezett, csakhogy nem tudtam róla!"

Több közeli ismerős is bosszankodott már nekem, hogy nem kapnak értesítőt arról, hogy pontosan mikor is érkezik meg az általuk rendelt csomag.

DCZ-V.

Képünk illusztráció

Fotó: Korponai Tamás

Ez idáig azt hittem, hogy én adok meg valamit rosszul, esetlegesen az email-címemmel lehet valami probléma, de mint kiderült, nem. Régebben mindegyik csomagküldő szolgálat küldött egy SMS-t és pluszba egy emailt is arról, hogy a napnak melyik szakában várható a kiszállítás, ezzel is tervezhetőbbé téve a napunkat, illetve a kiszállítás is gördülékenyebben folyt. 

Ennek azonban vége szakadt. Ugyanis az utóbbi jó pár hónapban már nem érkezik semmiféle értesítő. Csak csörög a telefon, hogy bizony a futár éppen a kapu/ajtó előtt áll, csomaggal a kezében. Ha nem vagy otthon, pech, majd másnap megpróbálja. 

Mi lenne a legjobb megoldás? Nyilván jó lenne tudni, mikor érkezik a várva várt csomag. Esetleg minden webáruház felajánlhatná a pick-pack pont lehetőségét, vagy jó lenne az is, ha újra be lehetne menni a depóba és át lehetne venni munka után őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában