Postabontás

2023.04.02. 08:37

A kukát ürítik, a szemetet otthagyják - dühöng olvasónk

Több olvasói észrevételt olvastam a napokban, hogy a pécsi hulladékszállító lomtalanítási akciója után koszosabb, lomosabb a város, mint korábban volt - kezdődik a levél.

DN

Képünk illusztráció

Fotó: Török János

Kérdésem, hogy a szolgáltató miért gondolja, hogy a kirakott és ilyen-olyan okokkal, kifogásokkal el nem szállított hulladékot valaki visszaviszi a kuka mellől. Miért nem indítanak párhuzamos járatot, ami az egyéb szemetet elszállítja. 

A másik gondom a céggel kapcsolatban az, hogy a Dóra utcában több esetben tapasztaltam – főleg a fiatalabb szállító személyzetnél –, hogy megnézik a kukákat, és ha az félig van megtöltve, akkor nem ürítik ki. Csak a teli kukák tartalmát borítják bele a járműbe. Az is többszöri tapasztalat, hogy az ürítés során leesett hulladékot is otthagyják, nem takarítanak maguk után. 
Úgy gondolom, hogy a hulladékszállítást végző cég a köztisztaságért van. A közterületen tehát feladatuk annak biztosítása, hogy legyen tisztaság. Tehát próbálják ezt megfelelően ellátni, mert azért fizetjük őket. 

Név és cím a szerkesztőségben 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában