Van, aki zaklatásnak veszi

2023.04.20. 20:18

Hogyan és mire föl a telefonos kampány?

Péterffy Attila akkugyárral kapcsolatos telefonos kampánya miatt bosszankodnak olvasóink.

W. K.

Fotó: Karnok Csaba

- Szeretném Pécs polgármesterétől megkérdezni, hogy meddig fog még a telefonhívásaival zaklatni. A minap már harmadszor vettem fel úgy a telefont, hogy Péterffy Attila köszöntött. Egyszer családlátogatásra, máskor a temetőbe, elhunyt szeretteimhez mentem épp, amikor jött a telefonhívás. Az akkumulátorgyár kapcsán mondja el a véleményét a polgármester - a téma nem aktuális, a véleménye nem érdekel. 

Ráadásul a telefonszámom titkosított. 

Hogyan jutottak vajon hozzá? Gyanítom, a hívások tarifája se két fillér. Erre van pénz? Zaklatásnak veszem ezeket a hívásokat. A legutóbbit blokkoltam, talán ezzel elérem, hogy többször ne keressenek. Felháborító, tarthatatlan, véget kellene vetni ennek! - adott hangot felháborodásának olvasónk. 

Más is hasonló gondolatokat fogalmazott meg: - Szerencsére már felismerem a telefonszámot, amiről Péterffy Attila az akkugyárral kapcsolatban mondja el véleményét, hangsúlyozom, kéretlenül. Nem veszem fel, de ahogy látom nem adják fel, majdnem minden nap jelentkeznek. Mi értelme ennek? - tette fel a kérdést előfizetőnk. 

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában