Postabontás

2023.05.04. 20:18

A cipővásárlással sokszor meggyűlik az ember baja - panaszolják olvasóink

W.K.

Fotó: wavebreakmedia

- Az életkorom iránt érdeklődtek a minap az egyik cipőbolt pénztáránál. Azt kérdezték, elmúltam-e 14 éves. Már a húszon is túl vagyok, ezért elsőre azt hittem, ez valami vicc. Aztán kiderült, hogy azért teszik fel ezt a kérdést, mert a szabályzatuk szerint 14 éven aluliaknak, ha egyedül vásárolnának, felnőtt jelenléte nélkül, nem adhatnak el lábbelit. Gondolom, hogy sok olyan cipőt hoztak vissza, amit a szülő beleegyezése nélkül vettek meg a tinik, ezt elégelte meg az üzlet, és ez a szigorítás oka. Nem hiszem, hogy ez a jó megoldás, viszont meglepő, az biztos - osztotta meg tapasztalatait olvasónk. 

Más a következők miatt panaszkodott: - Az utóbbi években nem sikerült olyan cipőt vásárolnom, amely ne ment volta tönkre egy éven belül. És hiába viszem vissza, hiába vizsgálja meg szakértő, a reakció mindig ugyanaz: nem a rendeltetésnek megfelelő használat, ez okozza a hibát. Ami lehetetlen, hiszen az utcai cipőt az utcán hordom, a sportcipőt meg sportolásra. És ezek nem filléres dolgok. Hosszú évekig bírniuk kellene. Hová lett a minőség? 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában