Postabontás

2023.06.09. 11:00

A rollereknek nincs semmi keresnivalójuk az utakon – háborog olvasónk

A gördeszkások zavarják a nyugalmat és balesetveszélyes is, ahogy közlekednek – panaszolják olvasóink.

W. K.

A kép illusztráció

Fotó: Bencsik Ádám

– Elektromos gördeszkán jött viszonylag nagy sebességgel egy fiatalember velem szemben az úton a minap Pécs belvárosában. Többen rá is dudáltak, a szembejövő autókat kerülgetve haladt az útján. Úgy gondolom, hogy az ilyen elektromos közlekedési eszköznek eleve nincs semmi keresnivalója az autók között, de ha már ott haladnak, akkor legalább ne a forgalommal szemben tegyék! – tette szóvá olvasónk.

Más a következő problémát fogalmazta meg: – A Széchenyi téren zavaró a gördeszkások jelenléte, ezt már többen szóvá is tették. Én az Irgalmasok utcáján estem majdnem hanyatt, amikor szélsebesen egy gördeszkás megelőzött. Azt hittem, nem fog tudni megállni, de a Kossuth tér magasságában sikerült lelassítania. A járókelők közé nem szabadna engedni őket. Az, hogy az extrém sportokat űzők szeretik a veszélyt, nem azt jelenti, hogy joguk van másokat is veszélyes helyzetekbe sodorni! – vélekedik olvasónk. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában