Háborognak olvasóink

2023.06.07. 21:30

Mások telke nem szemétlerakó, ahogy a társasházi kukák sem azok

W. K.

A kép illusztráció

- Makártetőn van egy kis házikónk. Ritkán vagyunk ott, a környékünkön viszont egyre több hatalmas családi ház épült. Ezzel nem is lenne baj. Egyre gyakoribb azonban, hogy azzal kell szembesülnöm, hogy a kerítésünk mellett szemeteszsákok tornyosulnak. Biztos gondolják, nem lakik ott senki, akkor jó helye lesz ott a hulladéknak. Megdöbbentő, hogy ennyire nincsenek tekintettel egymásra az emberek. Mégis mit gondolnak a szemetelők? Ki fogja a zsákokat onnan elcipelni?  - tette fel a kérdést olvasónk. 

Más a következő problémára hívta fel a figyelmet: - A társasházi kukák nem szemétlerakók! A saját szememmel láttam, amint egy furgon megállt a gyűjtőedényünk mellett, és két hatalma zsák szemetet tett a sofőr a kukánkba. Majd, mint aki jól végezte dolgát, tovább hajtott. A rendszámot, ha láttam volna, biztos, hogy feljelentést teszek. Mert így már értető, hogy miért nem fér bele a házunk szemete a gyűjtőedénybe néhanapján. Bezzeg a díjat, azt mi fizetjük - adott hangot felháborodásának olvasónk.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában